Dag 7 – 11 juli 2018

Vandaag begonnen we aan de laatste werkdag voor de meesten van ons. De dag stond dus in het teken van opruimen, afronden en de laatste dingen regelen. In de badkamer zijn de heren gisteren tot laat door gegaan zodat ook daar vandaag één van de laatste dingen kon gebeuren daar.

Verder hebben we veel opgeruimd en schoon gemaakt zodat we het netjes konden achter laten. We zijn iets langer op de locatie gebleven, na het avondeten. Zodat we het ook echt konden afronden. Ook hebben we al het gereedschap grotendeels uitgezocht en alvast in de bus gezet.

De vloer is gelegd in de gangen en de laatste dingen werden afgerond. Vandaag is er heel veel werk verricht, maar allemaal kleine werkzaamheden.

De planning voor morgen is dat er toch nog wat heren naar het verzorgingshuis gaan om echt de aller aller aller laatste dingen af te ronden. De rest gaat de slaaplocatie opruimen, koffers inpakken en om kwart over 9 vertrekken we naar het verzorgingshuis om daar afscheid te nemen.

UPDATE FOTO’S:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *