Dag 8 – 12 juli 2018

Vandaag is de laatste dag aangebroken in Letland voor dit jaar. We begonnen de dag gezamenlijk met het ontbijt. Hierna zijn er nog aantal heren aan het werk gegaan, om echt de aller laatste dingen af te ronden. Terwijl zij in het verzorgingshuis aan het werk waren, zijn wij begonnen aan het opruimen en inpakken van alle spullen. Om kwart over 9 zijn wij vertrokken van de slaaplocatie richting het verzorgingshuis. Hier aangekomen zijn wij hartelijk welkom geheten door een groot deel van het personeel van het verzorgingshuis. Wij werden hartelijk bedankt voor al onze inzet en ze zijn heel blij met de verrichte werkzaamheden. Hierna hebben we genoten van al het lekkers wat ze voor ons klaar hadden gezet. Om 10 uur hebben we afscheid genomen van de mensen daar en van Herman en Bert van Dijk, die terug gaan met de vrachtwagen. Hierna zijn wij begonnen aan onze reis richting Riga. Hier zijn we nog even het centrum in gegaan en hebben we zo als altijd gegeten bij Lido. Waarna wij om 21:30 uur onze reis hebben voortgezet richting Polen waar wij morgenvroeg verwachten aan te komen. Hier krijgen de buschauffeurs de 8 uur rust, zodat we daarna verder kunnen gaan met onze reis richting Nederland.

UPDATE FOTO’S:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *