Dag 9 en 10 – 13 en 14 juli 2018

Om 6 uur in de ochtend zijn we aangekomen in Polen bij het hotel. Waar om 7 uur ons ontbijt klaar stond. Hierna zullen de chauffeurs hun 8 uur rust pakken en mag de rest weten wat ze willen. Er werd onder anderen geslapen, rondje gelopen, gevoetbald en met de waterfietsen het meer opgegaan. Om 16:00 uur stond het avond eten klaar en om 17:00 zijn we weer de in de bus gestapt voor het laatste gedeelte richting Wijhe.

 

Na een hobbelige rit kwamen we op zaterdagochtend aan bij een wegrestaurant waar wij ons ontbijt aten en ons konden opfrissen, waarna we later de rit vervolgden. De verwachte aankomst tijd was half 11 in Wijhe.

In de bus werd nog muziek afgespeeld, er werd al vast het een en ander opgeruimd en Ludo sprak een bedank woordje uit namens de stuurgroep voor alle hulp en inzet van de afgelopen dagen.

Om half 11 werden we welkom geheten door vele mensen/familie leden. We hebben even een kopje koffie/thee gedaan in het Langhuus. Hier sprak ook Dick en Martje ons nog even een warm hart toe.

Nadat we hierna gezamenlijk de bus hebben leeg gehaald, was dan echt het afscheid en vervolgde iedereen hun eigen weg. En hierbij was dan ook het einde van de Letlandreis 2018!

Iedereen kan stuk voor stuk ontzettend trots op zich zelf zijn. Het was een reis met een lach en een traan en vooral veel bewustwording hoe goed wij het hier hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *