klusreis 2022: info & opgave

Opgeven? Zie opgavenformulier onderaan pagina!

Stichting Timulazu
In het verleden ging Let’s Go! regelmatig naar Letland. Dit keer hebben we een mooi project met bouwactiviteiten gevonden bij Stichting Timulazu in Sânmărghita, Roemenië. Deze stichting helpt kansarme jongeren in de leeftijd van 18 t/m 26 jaar om hen uit hun sociaal en maatschappelijk isolement te halen en een volwaardig leven op te bouwen. “Voor zichzelf, hun omgeving en de Roemeense samenleving”, aldus Stichting Timulazu. 

1 – 11 augustus
Op maandagavond 1 augustus vertrekt een bus vanuit Wijhe naar Sânmărghita in Roemenië. In de bus leer je de groep goed kennen: er worden regelmatig spelletjes gespeeld, anekdotes vertelt en grappen met elkaar uitgehaald.

Na een tussenstop in de buurt van Boedapest komen we woensdags aan in Roemenië, waar we flink gaan klussen. Uiteraard is er ook tijd voor gezelligheid en een kampvuur in de avonduren.
Op donderdag 11 augustus willen we weer veilig en voldaan in Wijhe aankomen.

Wat gaat Let’s Go! er doen?
De exacte kluswerkzaamheden wordt nog geïnventariseerd, maar denk hierbij aan schilder- en timmerwerk, het aanleggen van elektra, maar ook de eetzaal, keuken en conferentiezaal van de stichting kunnen een opknapbeurt gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om sociale activiteiten op te zetten. Dus jongeren van hier, helpen jongeren daar!

OPGEVEN
Help jij mee? Geweldig! Vul het opgaveformulier in en mail het naar info@lets-go-wijhe.nl of gooi het in de brievenbus bij Ludo Bourquin (Langstraat 66, Wijhe).

Eigen bijdrage aan deze klusreis is max. €70 voor de busreis en kost en inwoning. Het exacte bedrag wordt later bekend gemaakt.)

Opgeven kan tot 1 mei 2022!